Cereți scuze dacă ceva nu merge bine

Optimize crypto dataset operations with database knowledge and collaboration.
Post Reply
sohanuzzaman54

Cereți scuze dacă ceva nu merge bine

Post by sohanuzzaman54 »

Peste 22 de ani de experiență în departamentul clienți, am învățat multe de la clienți și colegi despre cum să gestionez și să rezolv corect obiecțiile.

Sunt multe training-uri, cursuri, modele Date de e-mail educaționale, dar toate nu țin cont și nici nu scapă un punct foarte, foarte important - arta de a rămâne uman. Oamenii comunică de secole. De ce complica lucrurile?

Cine dintre noi nu a experimentat nervozitate sau emoții negative ca urmare a faptului că ceva nu merge bine? Cu toții am fost acolo, cu toții am experimentat asta.

Nu-i spune clientului tău: „Îmi pare rău că simți așa”. Fiți cu adevărat empatic că așteptările utilizatorilor nu au fost îndeplinite. Fă asta chiar și atunci când așteptările lui erau ilogice sau prea mari - în acest stadiu nu contează! Tratați oamenii așa cum doriți să fiți tratați. Da, sună ca un clișeu, dar este absolut adevărat!

Cu toții suntem uniți de faptul că, în ciuda stării noastre emoționale, dorim să vedem un rezultat pozitiv al situației.

Ascultă ce îți spun ei - oferă soluții valoroase și opinii ale experților. A vedea oamenii așa cum sunt, cu modelele lor de gândire, credințele și valorile, s-ar putea să nu se alinieze cu ceea ce îți dorești, dar încearcă să te asiguri că tehnica ta de tratare a obiecțiilor rămâne naturală și vie.
Post Reply