Qëllimet e SEO
Për faqen zyrtare të Global Link, ne analizuam tendencat e tregut, analizën e konkurrencës dhe i kombinuam ato me kërkesat e klientit. Me këtë qasje, ne kemi nxjerrë qëllimet e mëposhtme të SEO për të arritur.
Përmirësimi i trafikut organik
Detyra jonë e parë dhe kryesore ishte të sigurohemi që faqja të ketë më shumë trafik organik. Qëllimi ishte të ndërmerren hapa efektivë për optimizimin dhe menaxhimin e përmbajtjes, në mënyrë Të dhënat e telemarketingut që më shumë njerëz të klikojnë në lidhjet e faqes.
Me ekspertizën dhe teknikat tona të SEO, ne kemi planifikuar një strategji të plotë SEO për të sjellë më shumë drejtime në faqen e internetit të klientit.
Marrja e renditjes më të mirë
Ne e dimë se për të përmbushur domosdoshmërinë e përmirësimit të trafikut, renditja duhej të tregonte shenja përmirësimi. Kështu, ne inkorporuam renditjen në plan.
Optimizimi i plotë i faqes në internet
Optimizimi i duhur në faqen e secilës faqe ishte i rëndësishëm. Prandaj, është bërë planifikimi i duhur. Harta e faqes dhe objekti i navigimit, optimizimi i duhur në faqe, optimizimi i shpejtësisë, etj, gjithçka u mbulua në qasjen tonë.
Strategjia dhe Qasja –
Duke u kujdesur për qëllimet që duhen arritur, ne kemi ndjekur në mënyrë strategjike qasjen e mëposhtme:
Hulumtim i plotë i fjalëve kyçe
Fjala kyçe kërkimi ishte pjesa e parë e zbatimit të strategjisë. Ne kemi ndarë listën e 15 fjalë kyçe më efektive për faqen e internetit për renditjen e faqeve të para të Google.
Planifikimi i përmbajtjes për përfshirjen e fjalëve kyçe të faqes në internet
Për të përmirësuar shtrirjen e faqes në internet, ne i inkorporuam fjalët kyçe në mënyrë efektive në përmbajtjen e sajtit.
Ndërtimi i lidhjeve
Për të përmirësuar autoritetin e faqes në internet, ne u fokusuam në ndërtimin e lidhjeve.
Optimizimi në faqe
Ne i kushtuam ekipit tonë heqjes së të gjitha gabimeve të SEO nga faqja e internetit. Është marrë parasysh optimizimi i plotë në faqe, në mënyrë që faqja të arrijë vendin e merituar në rezultatet e kërkimit.
Rekomandime për shpejtësinë
Ne ofruam rekomandimet tona për të përmirësuar rezultatin e shpejtësisë së faqes në internet. Ideja ishte të arrihet një faqe interneti miqësore për celular dhe desktop.
Sjellja e plumbave organike
-