segmente të reja të

Optimize crypto dataset operations with database knowledge and collaboration.
Post Reply
rochon.a11.19

segmente të reja të

Post by rochon.a11.19 »

Pikërisht për këtë arsye ju rekomandojmë që të përditësoni vazhdimisht listat tuaja dhe të krijoni audiencës . Në këtë mënyrë, algoritmi i Facebook do të jetë në gjendje të krijojë një audiencë që është shumë e ngjashme me atë që ka vlerë për ju dhe kompaninë tuaj.

Për më tepër, për disa kohë, audiencat e krijuara nga listat e klientëve ose të dhënat e brendshme të Facebook , si ndërveprimet, kanë qenë shumë më efektive . Mbaje këtë në mendje kur të krijosh audiencën tënde të parë të ngjashme!

Segmentoni listat tuaja në fragmente më të vogla
Jo të gjithë klientët janë të njëjtë: mund të ketë disa dallime midis një blini të dhëna për telemarketing konsumatori dhe një tjetri , edhe nëse të dy janë klientë të së njëjtës kompani. Audienca e ngjashme ju lejon të përfitoni nga kjo shumëllojshmëri për të gjetur modele më të avancuara të audiencës .

Për shembull, një segmentim natyror në një dyqan e-commerce duhet të bazohet në vlerën mesatare të karrocës së klientit. Le të supozojmë se i ndajmë klientët tanë në dy lista: njëra me njerëz që kanë bërë blerje më pak se 100 euro dhe tjetra me ata që kanë bërë blerje më të larta. Kjo ndarje e thjeshtë na lejon të krijojmë dy grupe të ndryshme të përdoruesve të Facebook:

njerëz që sillen si përdorues me shpenzime më të ulëta;
njerëz të ngjashëm me ata me shpenzime më të larta.
Një metodë tjetër për të ndarë listat tuaja është krijimi i listave të drejtuesve bazuar në vendndodhjen e tyre në gyp. Në këtë mënyrë ju do të keni një listë për klientët tuaj, perspektivat tuaja dhe kështu me radhë dhe do të ishte shumë më e lehtë të krijoni drejtime të synuara në ADS.
Post Reply