Giacomo Lucarini'nin Telegram'da takip etmeniz gereken ilginç bir kanalı var
Giacomo Lucarini'yi tanıyorsun , değil mi? Giacomo içerik pazarlaması ve web pazarlamasıyla ilgilenir. Dijital pazarlama uzmanı bizi Telegram'da kısa süreli sesli notlar etrafında dönen sabit bir randevu olan günlük bir köşeye alıştırdı. Bu nedenle sabah 8-9 arası Telegram'da neşeli ve neşeli sesiyle web dünyasından, dijital kültürden ve içerik pazarlamasından bahseden podcast'lerini dinliyorum. Kaçırılmayacak!
4. Riccardo Scandellari – @skande
Web pazarlamacılığında güncel kalmak için Telegram'da mükemmel bir kanal
Web pazarlamasında en iyi Telegram kanallarından bahsetmişken, ortağı Rudy Bandiera gibi 2588 kayıtlı üyesini benim gibi ve belki de benim gibi kişilere yönelik güncellemelerle besleyen Riccardo Scandellari'den (diğer adıyla Skande) bahsetmeden geçemeyiz. siz, markalarını çevrimiçi olarak oluşturmaya çalışıyorlar . Aslında kişisel markalaşma Scandellari'nin bu kanalda ele aldığı temel konulardan biri; abonelere her zaman kendi sitesinden ve genel olarak internetten dünya çapından güncellenmiş telefon numarası listesi ilginç okumalar sunulur.
5. InTime – @InTimeBlog
Franz Russo'nun Telegram'daki kanalını kaçırmayın: sektörden haberler var
Sektörde dolaşırsanız er ya da geç Franz Russo'nun blogu In Time'ı ziyaret etmiş olacaksınız . Tanınmış web pazarlama uzmanı, aynı isimli kanalda, ünlü blogundaki veya diğer yayınlardaki makalelerin incelemesiyle beni her gün güncel tutuyor. Benim gibi her zaman yenilikçi fikirler arayanlar için çok faydalı bir hizmet.
6. Socialsellergram – @SocialSellerGram
Sosyal satışta en iyi telgraf kanalı
Satış artık aynı değil. Birçok kişi bunu tekrarlıyor, ben de bunu her gün müşterilerime, YourTarget adına takip ettiğim müşterilere tekrarlıyorum. Biz bunu geç tüketiciler olarak fark ettik, ancak günümüzde satın alma sürecinin daha da karmaşık ve zigzaglı hale geldiği B2B dünyasında bu değişiklik gözden kaçmış gibi görünüyor. LinkedIn eğitmeni Maria Letizia Russo bunu çok iyi biliyor ve kanalında,
Daha iyi bir pazarlamacı olmak için takip etmeniz gereken 10 Telegram kanalı
-