مربی توسعه شخصی، سلامتی را به شغل خود تبدیل می‌کند

Optimize crypto dataset operations with database knowledge and collaboration.
Post Reply
chandonarani55

مربی توسعه شخصی، سلامتی را به شغل خود تبدیل می‌کند

Post by chandonarani55 »

ما زمان زیادی را در محل کار می‌گذرانیم - بیش از ۲۰۰۰ ساعت در سال برای کسانی که تمام وقت کار می‌کنند. در نتیجه، بسیاری از آنها برای حفظ تعادل سالم بین کار و زندگی تلاش می‌کنند.

اگر تا به حال در مورد چگونگی تطبیق شغل خود با سلامتی سوال کرده‌اید، تنها نیستید. مگان باریچ ، که اکنون مربی توسعه فردی است، چند سال پیش در زندگی خود با این دوراهی روبرو شد. او نه تنها بر مشکلات ناشی از فرسودگی شغلی غلبه کرد، بلکه در این فرآیند، بر اساس سفر بهبودی خود، یک کسب و کار موفق نیز راه اندازی کرد... این داستان در نهایت پایان خوشی دارد!

برای آشنایی با نحوه تبدیل تمرین سلامت به شغلش و اینکه چگونه کجابی اداره کسب و کار آنلاینش را آسان‌تر کرد، ادامه مطلب را بخوانید.

سفر کسب و کار آنلاین مگان: ایجاد تعادل بین کار و سلامتی

مگان حرفه خود را در فروش آغاز کرد، به عنوان نویسنده تبلیغاتی مشغول به کار شد و در نهایت با کار در آژانس‌های تبلیغاتی، این دو حرفه را با هم ترکیب کرد. او به یاد می‌آورد: «من در زندگی آژانسی پیشرفت کردم و در نهایت تیم‌های حسابداری را رهبری کردم. در تمام این مدت، من کارهای شفابخشی خودم را نیز انجام می‌دادم و به مسیری معنوی‌تر قدم می‌گذاشتم. در نهایت، در زندگی حرفه‌ای و آنچه در زندگی شفابخش خود تجربه می‌کردم، کمی احساس جدایی کردم.»

او برای پردازش این احساسات متناقض به یک مکانیسم مقابله‌ای سالم - نوشتن خاطرات - روی آورد. او گف

: «من از نوشتن خاطرات به عنوان یکی از ابزارهای اصلی‌ام استفاده کردم. این کار همیشه در قلب وجود من بوده است، زیرا می‌توانستم داده های بازاریابی تلفنی یک خودکار یا مداد در دست داشته باشم. نوشتن خاطرات جایی است که می‌توانیم آزادانه خودمان را ابراز کنیم، چیزی که به سختی به دست می‌آید.»

در سال ۲۰۱۶، او با کارگاه‌های حضوری، قدرت نوشتن خاطرات را به دیگران آموخت، اما سپس در سال ۲۰۱۹ به دنیای آنلاین روی آورد. او گف

: «می‌دانم که در آموزش و کمک به افراد برای شناخت مسیری که در آن هستند و یافتن شفای خودشان، چیزهای زیادی برای ارائه داشتم.»

وقتی مگان شروع به کسب درآمد از مهارت‌های روزنامه‌نگاری خود کرد، اولین محصول دیجیتالی خود را با یک کمپین قطره‌ای شروع کرد. او توضیح دا

این یک اشتراک فوری ۹۰ روزه برای روزنامه‌نگاری از طریق یک سری ایمیل بود

متأسفانه، عدم تعادل بین کار و زندگی مگان او را به شدت تحت تأثیر قرار داد. او گفت: «در فوریه ۲۰۲۱، من به فرسودگی کامل رسیدم. پزشکم مرا از کار مرخص کرد. من هرگز به سر کارم برنگشتم.»

Image

باید چیزی از دست می‌رفت. واضح بود که تغییر لازم است تا مگان بتواند تعادل را به کار و سلامت خود بازگردان

او چه کرد؟ او به شغل جانبی

خود، تجارت دانش، روی آورد. او گفت: «من بدون اینکه هیچ ایده‌ای داشته باشم چه اتفاقی قرار است بیفتد، این جهش را انجام دادم. شغلی نداشتم، نمی‌دانستم کجا زندگی خواهم کرد یا چگونه می‌خواهم زنده بمانم.»

او کاری را انجام داد که هر صاحب کسب‌وکار جدیدی انجام می‌دهد. او شروع به برنامه‌ریزی و جستجوی منابعی کرد تا به او در پیشبرد تمام‌وقت کسب‌وکارش کمک کند. او گفت: «من مسیر مالی‌ام را کشف کردم. حتی در بحبوحه ترس‌های مالی زیاد، با کسی که مدت‌ها بود می‌شناختم و یک مربی بود، وارد یک دوره آموزشی شدم. می‌دانستم که او به من کمک خواهد کرد تا به این مرحله برسم.»

از آنجا، او الهام گرفت تا قالب محصول دانش خود را تکرار کند. او تعریف کرد: «وقتی وارد بخش مربیگری شدم، یک انجمن یادداشت‌برداری ایجاد کردم . چیزهای زیادی در توالی ایمیل‌های یادداشت‌برداری ۹۰ روزه وجود نداشت که برای من و احتمالاً برای آن مشترکین نیز رضایت‌بخش نبود.»

تغییر به کجابی

اما تنها چند ماه پس از اینکه مگان به یک کارآفرین تمام‌وقت تبدیل شد، متوجه شد که زمان نامتناسبی را صرف جنبه فنی کسب‌وکارش می‌کند.

او به یاد می‌آورد: «به عنوان یک کارآفرین انفرادی، غرق در تکنولوژی بودم. آنقدر روی تکنولوژی تمرکز می‌کردم که نمی‌توانستم جایی برای تمرکز روی چیزی که می‌خواستم منتقل کنم، پیدا کنم. می‌خواستم بفهمم چگونه می‌توانم سیستم‌های تکرارپذیر و خودکار ایجاد کنم تا بتوانم فقط روی محتوا و ارتباط با افراد تمرکز کنم.»

بنابراین، وقتی کجابی در جولای ۲۰۲۱ پیشنهاد تبلیغاتی سه ماه اشتراک کجابی را با قیمت ۹۹ دلار اعلام کرد، او از این فرصت برای انتقال کسب و کارش استقبال کرد.

در شروع کسب و کارش، او تعدادی ابزار فنی را کنار هم چیده بود. او از چهار ابزار جداگانه برای بازاریابی ایمیلی ، وب‌سایت، پردازشگر پرداخت و سیستم مدیریت یادگیری خود استفاده می‌کرد. او به یاد می‌آورد: «یکی از مربیانم سال‌ها قبل از ثبت نام، کاجابی را به من نشان داد، اما من اصلاً آماده نبودم.»

او گفت: «هدف من ساده‌سازی و کاهش هزینه‌ها بود، زیرا من یک کسب و کار کاملاً نوپا بودم. با خودم فکر کردم، واقعاً چه ضرری دارد، چون آن ۹۰ روز را برای کار و تلاش دارم؟»

او اولین کاری که در کجابی انجام داد چه بود؟

او توضیح داد: «اولین کاری که انجام دادم بازسازی جامعه‌ی روزنامه‌نگاری‌ام بود. سپس، شروع به کار روی برخی برنامه‌های مربیگری کردم و پیشنهادهای مربیگری ایجاد کردم. سوم، مخاطبینم را از ActiveCampaign وارد کردم و کل وب‌سایتم را نیز منتقل کردم. این پیشرفت بزرگی بود زیرا کل دامنه‌ام را منتقل کردم.»

در طول دوره تبلیغاتش، مگان گفت: «من شروع به وارد شدن به جزئیات کردم و واقعاً مدیریت بخش مدیریت خودم را به دست گرفتم و فهمیدم چگونه پیشنهادات را ایجاد کنم و چگونه کوپن‌ها را خراب کنم. من با خرابکاری و گفتگوهای زیاد با تیم پشتیبانی مشتری دوست‌داشتنی کاجابی چیزهای زیادی یاد گرفتم!» مگان، ما هم می‌توانیم با خرابکاری همذات‌پنداری کنیم!

مگان پس از پایان دوره تبلیغاتی، کاملاً به کجابی روی آورد و اکنون، او عاشق استفاده از یک ابزار همه‌کاره برای اداره کسب و کار خود است. او گفت: «من عاشق این هستم که امور مالی در یک مکان یکپارچه باشند. اینکه بتوانم تمام فروش و پردازش پرداخت‌هایم را در یک مکان ببینم، واقعاً برای من مهم است.»

ویژگی مورد علاقه او؟ ابزار مربیگری . او گفت

«برنامه مربیگری در کجابی به من کمک می‌کند تا کار و تحولی را که مراجعینم با حضور در یک فضای

مشترک طی می‌کنند، سازماندهی و پیگیری کنم - و این یک تجربه بسیار کاربرپسند برای آنهاست.»

اکنون، او در حال بررسی فرصت‌های دیگر در پلتفرم کجابی است. حدود یک سال پس از ثبت نام مگان در کجابی، او اولین دوره آنلاین خود، حل اختلاف برای افراد خشنودکننده، را راه‌اندازی می‌کند . «این یک دوره زنده هشت هفته‌ای با محتوای از پیش ضبط شده و تماس‌های زنده هر هفته است. من یک صفحه فرود عالی دارم، چندین پیشنهاد در حال انجام است و آماده می‌شوم تا از شرکت‌های وابسته برای تبلیغ دوره استفاده کنم. امیدوارم از آنجا به بعد، ببینیم چه چیزی دارم، سپس چه چیزی می‌تواند از این مطالب به یک دوره همیشه سبز تبدیل شود.»

آنچه مگان برای قهرمانان جدید توصیه می‌کند

مگان با تأمل در سفر خود، توصیه‌هایی برای تولیدکنندگان دانش دارد که تازه شروع به کسب درآمد آنلاین کرده‌اند.

اول، روی نیت تمرکز کنید. او توصیه کرد: «به این فکر کنید که چرا [فضای خود را] ایجاد می‌کنید. سپس آن را ایجاد و تکرار کنید.»

دوم، مایل باشید که بر کمال‌گرایی غلبه کنید. او توصیه کرد،.
Post Reply